Gülkent Anadolu Lisesi

Telefon : 0246 218 3078
Belgegeçer : 0246 218 2197
WEB https://gulkentanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : KARAAĞAÇ MAH. 1840 SK. MUSTAFA KAÇIKOÇ NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ISPARTA
VİZYON : Hayallerini gerçekleştirme coşkusu ve hazzını tüm öğrencilerimize yaşatmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk toplumunun örf ve adetlerine saygılı, özgür düşünen, sorgulayan, sosyal becerileri gelişmiş, mutlu ve lider insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal, Gündüzlü
Saatler : Dersler 13:10 itibariyle başlar ve 18:00 itibariyle biter.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : Birinci yabancı dil olarak İngilizce, ikinci yabancı dil olarak Almanca öğretimi yapılmaktadır.
Isınma : Okulumuz doğalgaz sistemi ile ısıtılmaktadır.
Pansiyon : Okulumuzun pansiyonu bulunmamaktadır.
Servis : Isparta´nın değişik bölgelerinden servisle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Belediye Halk Otobüsü
Yerleşim Yeri : Okulumuz şehir merkezinde demirköprü mevkiindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 776 öğrenci öğrenim görmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz adrese dayalı kayıt sistemi ile yerleştirme gerçekleştirmektedir.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun kız ve erkek futbol, voleybol, basketbol, hentbol, kros, bocce, masa tenisi, badminton, futsal takımları bulunmaktadır. Ferdi olarak yüzme, kayak, karate, tekvando branşlarında öğrencilerimiz sportif etkinliklere katılmaktadırlar.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzun TÜBİTAK 4006 programı destekli Bilim Fuarı, 2018 yılında onuncu kez düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK ve TÜBİTAK 4006 programı çerçevesinde yürütülen çok sayıda projemiz bulunmaktadır.